_

Wat wij doen

_

Wij helpen je om het verhaal van je organisatie te vertellen aan je doelgroep. Beter nog: wij zorgen ervoor dat ze het verder vertellen. Hoe we dat doen? We creëeren content en adviseren op het gebied van social media, copywriting, online en offline campagnes.

Social media

_

Creatieve social content en effectieve advertenties die jouw doelgroep bereikt. Dat creëren wij voor je. Wij verspreiden je verhaal en dragen tegelijkertijd bij aan je bedrijfsdoelstellingen. Genereer meer leads, conversies of vergroot je naamsbekendheid. De experts van Contrend zijn je sparringspartners ter ondersteuning of nemen al het werk volledig uit handen op het gebied van social advertising en social media beheer.

Content creatie

_

Je doelgroep wordt elke dag geconfronteerd met honderden reclame-uitingen. Daarom is het belangrijk om op te vallen zonder te schreeuwen. Met relevante content die past bij je bedrijf én je doelgroep. Onze experts bedenken, schrijven, ontwerpen, fotograferen en filmen jouw verhaal. Maar niet voordat we samen met jou op zoek gaan naar de beste manier om dit verhaal te vertellen.

Copywriting

_

Contrend zet je verhaal op (digitaal) papier, zodat jij je doelgroep kunt inspireren, motiveren en overtuigen. We schrijven teksten in alle soorten en maten, of je nu op zoek bent naar een tekstschrijver voor je website of een eindredacteur om je brochure te redigeren.

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

We komen graag bij je langs voor een kopje koffie en een goed gesprek.